Vizită de lucru la Zutphen

Scopul acestei vizite a fost organizarea unor întâlniri cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ Olanda Est, ai administraţiei publice locale şi cu diferiţi agenţi economici din zonă.

 

În cadrul acestor întâlniri, au fost abordate subiecte precum colaborarea firmelor olandeze cu piaţa externă, norme de protecţia mediului, utilizarea fondurilor U.E. şi au fost discutate aspecte privind posibilităţile de colaborare între cele două oraşe în acest domeniu.

 

De asemenea, viceprimarul Viorel Solschi s-a întâlnit cu reprezentanţii fundaţiei „Zuytphenne" din Zutphen pentru persoane vârstnice, cu membrii echipei de proiect de la Zutphen a proiectului LOGO EAST "Întărirea capacităţii manageriale şi organizaţionale a Serviciului de Asistenţă Socială Satu Mare", precum şi cu persoanele responsabile de organizarea activităţilor sportive, din cadrul primăriei oraşului Zutphen.

 

Marţi, 30 ianuarie 2007, o delegaţie a Poliţiei Municipiului Satu Mare se va deplasa la Zutphen, în scopul efectuării unei vizite de lucru, în colaborare cu Poliţia oraşului Zutphen.

 

În urma discuţiilor care au avut loc pe tot parcursul săptămânii trecute, s-a convenit asupra stabilirii unei planificări a activităţilor viitoare. Aceasta include organizarea de vizite reciproce, la sfârşitul lunii martie şi în luna mai 2007, după cum urmează:

  • primirea la Zutphen a unei delegaţii sportive de la Satu Mare (28.03.2007);
  • primirea la Satu Mare a unui grup de oameni de afaceri din Zutphen (31.03.2007);
  • primirea la Satu Mare a delegaţiei oraşului înfrăţit, cu ocazia Zilelor Oraşului Satu Mare (26-27.05.2007)

 

De asemenea, în luna mai, oraşul Zutphen va transfera Municipiului Satu Mare 40 de computere, destinate unor donaţii pentru şcoli.

Înapoi