Satu MarePrez videoZona metropolitana

ANUNȚ COLECTIV - EXECUTARE SILITĂ PERSOANE JURIDICE

În temeiul art. 44 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili:

Orar Special Sărbători

Cu ocazia sărbătorilor şi operaţiilor de închidere an fiscal 2014 şi deschidere an fiscal 2015, Direcţia Impozite şi Taxe Locale anunţă program special de lucru cu publicul.

ANUNŢ INDIVIDUAL - Danciu Gheorghe

În temeiul art. 44 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise:

ORAR SPECIAL - CU OCAZIA ALEGERILOR PREZIDENŢIALE

Cu ocazia alegerilor prezidenţiale Direcţia Impozite şi Taxe Locale anunţă program special de lucru pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care doresc să-şi achite taxele pentru preschimbarea actelor de identitate.

ANUNŢ INDIVIDUAL - Sprinten Romina Iuliana

În temeiul art. 44 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că a fost emis/emisă decizia de impunere nr. 2014/1/3010596/09.09.2014 pe numele Sprinten Romina Iuliana,
Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

ok

Chestionare

Cum vi se pare site-ul Primariei?

Foarte bun

Bun

Necesită îmbunătăţiri

Prost

Foarte prost

Votează

Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeți Camera Web SMS Parking