TICHETE SOCIALE PENTRU MESE CALDE
2020-12-02 11:09:16

TICHETE SOCIALE PENTRU MESE CALDE

Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială anunță derularea programului de acordare a tichetelor electronice pentru masă caldă, persoanelor care fac parte din categoriile cele mai defavorizate, conform prevederilor O.U.G 115/16.07.2020 și a O.U.G 174/16.10.2020. 


Programul de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic, pentru mese calde se va desfășura pe tot parcursul lunii decembrie, astfel încât beneficiarii sunt rugați să se prezinte între orele 09-14:00, de luni până vineri, la sediul Direcției de Asistență Socială (str. Ilișești, nr.4) pentru ridicarea lor.


Pentru a intra în posesia lor, beneficiarii sunt rugați să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială, de pe strada Ilișești, nr.4, având asupra lor actul de identitate. Cardurile nu sunt transmisibile! Direcția de Asistență Socială Satu Mare, va desfășura programul de distribuire, respectând normele de igienă și distanțare socială.

Tichete pe suport electronic

 

La nivelul municipiului Satu Mare sunt eligibile 413 persoane, dintre care 337 fac parte din categoria persoanelor vârstnice (de peste 75 de ani), fiind și beneficiari de indemnizație socială minimă. Alte 76 de persoane fac parte din categoria persoanelor fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile cu copii, care nu au un domiciliu stabil sau au fost evacuate.


Cardurile vor fi încărcate pentru început cu suma de 720 lei, retroactiv, pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, urmând, ca ulterior, să fie alimentate lunar cu suma de 180 lei.
Tichetele sociale pe suport electronic, pentru mese calde, nu permit efectuarea de operațiuni de retragere numerar sau de preschimbare în numerar! Destinatarul poate utiliza tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde, numai în rețeaua unităților afiliate!


Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Direcția de Asistență Socială la numerele de telefon: 0261-714195, 0261-714196.

 

 

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare


 

Înapoi