Şedinţa Comisiei de Circulaţie
2017-09-06 15:13:50

Şedinţa Comisiei de Circulaţie

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Circulație, primarul Gabor Kereskenyi a cerut să fie luate măsuri pentru a se preîntâmpina poducerea de blocaje în trafic cu ocazia deschiderii noului an școlar. Astfel, în zona școlilor vor fi echipaje suplimentare ale Poliției Rutiere și Poliției Locale pentru a fluidiza traficul.

 

"Știu că va fi foarte greu să evităm producerea de aglomerări, dar să ne facem treaba în așa fel încât să evităm pe cât se poate blocajele în trafic", a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

 

 

Totodată, împreună cu Tribunalul Satu Mare s-a stabilit ca începând de joi să fie îndepărtate panourile de pe șantierul de la Palatul de Justiție, iar din 30 septembrie traficul pe str. Mileniului va fi reulat în condiții normale. De la aceea dată, pe str. Mileniului, se va circula din nou în ambele sensuri pe segmentul dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul.

 

Comisia a aprobat și înființarea trei noi treceri de pietoni pe str. Crizantimei (Liceul Technologic), B-dul Muncii (Scoala Gimnaziala Avram Iancu) si pe Aleea Postăvaru (Școala Gimnaziala Octavian Goga) pe lânga școli.

 

 

 

Înapoi