NEPI Rockcastle România: Parteneriatul cu Primăria Municipiului Satu Mare a funcționat perfect!
2018-12-07 08:34:20

NEPI Rockcastle România: Parteneriatul cu Primăria Municipiului Satu Mare a funcționat perfect!

La deschiderea Satu Mare Shopping City, reprezentanții NEPI Rockactle, precum și primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, au ținut să sublinieze importanța deschiderii centrului comercial, care intră astfel în rândul celor mai mari contribuabili la bugetul local.

 

Reprezentantul NEPI Rockcastle România, Marius Barbu, a subliniat excelenta colaborare pe care investitorul a avut-o cu Primăria Municipiului Satu Mare, parteneriat fără de care mall-ul nu ar fi putut fi construit.

 

Primarul Kereskényi Gábor a declarat că odată cu deschiderea Shopping City a fost curățat și un teren viran care era o pată pe imaginea orașului. Mai mult, NEPI Rockcastle a finanțat și proiectarea viitoarei pasarele peste Someș.

 

"După doar un an, s-a deschis Satu Mare Shopping City. E o performanță extraordinară, pentru NEPI- Rockcastle. Și mă bucur că parteneriatul pe care, noi, Primăria Municipiului Satu Mare, l-am stabilit împreună cu Dumnavoastră a funcționat foarte bine!", a afirmat primarul.

 

Kereskényi Gábor a declarat că începânnd cu luna iulie 2016, Primăria Municipiului Satu Mare a acordat un sprijin important investitorului.

 

"Ce am făcut noi pentru NEPI din iunie 2016 încoace: am debirocratizat emiterea autorizațiilor; am clarificat situația juridică a terenului pe care a fost construit mall-ul; am făcut un schimb de terenuri; a fost aprobat PUZ; a fost emisă autorizația de construcție; am dejucat planurile samsarilor imobiliari!", a spus primarul.

 

Ce aduce mall-ul Satu Mare Shopping City pentru Satu Mare?

 

- Peste 40 de milioane de euro investiți în Satu Mare; NEPI- Rockcastle intră direct în rândul celor mai importanți contribuabili la bugetul local; a fost construit la Satu Mare un MALL, astfel încât banii şi timpul sătmărenilor vor fi reinvestiţi local, nu în alte judeţe; a fost curățat un teren viran care era o pată pe obrazul orașului!

 

Galerie Foto

Înapoi