MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID- 19!
2020-11-09 11:23:48

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID- 19!

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică Hotărârea nr. 935 din 5 noiembrie 2020 a Guvernului României prin care se instituie măsuri suplimentare față de cele anunțate până acum care intră in vigoare începând de astăzi, 9 noiembrie:


1. Insituțiile publice și operatorii economici au obligația organizării și desfășurării programului de lucru în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu. Acolo unde activitatea nu permite acest lucru, se organizează programul de lucru astfel încât personalul să fie împărțit în cel puțin două grupe.
2. Circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă în intervalul orar 23.00- 05.00 DOAR pentru anumite motive.
3. Pentru verificarea motivului deplasării în interes professional, persoanele sunt obligate să prezinte legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere.
4. Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;
5. Se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț, prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice sau private, să își organizeze și să desfășoare activitatea în intervalul orar 5.00-21.00.

 

Măsurile sunt valabile pentru o perioadă de 30 de zile!

Înapoi