Dispoziție privind inventarierea și ridicarea autovehiculelor fără stăpân
2017-11-14 09:34:18

Dispoziție privind inventarierea și ridicarea autovehiculelor fără stăpân


Primăria Municipiului Satu Mare continuă și în noiembrie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpăn.

Astfel, prin dispoziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, înregistrată în 7 noiembrie s-a dispus expertizarea, ridicarea, transportarea și depozitatea a unui număr de opt autovehicule abandonate și/sau fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor preda autovehiculele unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora.

 

Aflate într-o avansată stare de uzură, pe lângă aspectul inestetic indus zonelor în care au fost 'uitate' de proprietarii lor, respectivele vehicule perturbau traficul pietonal şi ocupau ilegal locurile din parcările de reşedinţă, împiedicând totodată operaţiunile de salubrizare şi igienizare.

 

Monitorizările vor continua, iar în cadrul acţiunilor contăm şi pe sprijinul cetăţenilor, care ne pot semnala locaţiile în care identifică astfel de vehicule. În acest sens le stă la dispoziţie Dispeceratul Poliţiei Locale dar şi adresa de email primaria@primariasm.ro 

 

 

 

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare 

Fișiere atașate

Înapoi