ANIVERSARE EMOȚIONANTĂ, LA ÎMPLINIREA UNUI SECOL DE VIAȚĂ
2019-09-04 16:09:36

ANIVERSARE EMOȚIONANTĂ, LA ÎMPLINIREA UNUI SECOL DE VIAȚĂ

 

Ceea ce pentru mulți pare doar o poveste desprinsă dintr-un roman, pentru doamna Gergely Margit este realitate. Doamna a descoperit secretul longevității, iar de curând a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a aniversat-o miercuri, 4 septembrie, pe doamna Gergely Margit, care l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și cuvinte calde de mulțumire.


Doamna Gergely a primit din partea municipalității un buchet de flori, o diplomă de apreciere și un cadou, în semn de respect pentru modul în care a ales să își trăiască viața, ajutându-și semenii și implicându-se în proiectele comunității sătmărene.


Deși viața ei nu a fost mereu una plină de bucurii, doamna Gergely a ales să treacă peste greutăți cu zâmbetul pe buze și fără să țină supărare pe semenii ei. Acesta este și secretul longevității dumneaei, pe care îl împărtășește cu toți nepoții care îi trec pragul casei. Doamna s-a născut în Bixad, însă trăiește în municipiul Satu Mare de 45 de ani, orașul care i-a oferit cele mai prețioase amintiri.


Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, a felicitat-o pentru că a devenit un exemplu pentru tânăra generație, i-a urat multă sănătate și să sărbătorească cât mai multe aniversări alături de cei dragi!

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Înapoi