aniversare a 15 ani de activitate de producţie a unei societăţi sătmărene
2012-10-28 14:52:03

aniversare a 15 ani de activitate de producţie a unei societăţi sătmărene

Sâmbătă, 27 octombrie, la Satu Mare, a avut loc evenimentul de aniversare a 15 ani de activitate de producţie a societăţii sătmărene Metamob SRL, la care a participat şi au luat cuvântul din partea Primăriei Satu Mare, doamna viceprimar Marcela Papici, iar din partea Instituţiei Prefectului, directorul de cancelarie, domnul Sorin Martin Veres.
Firma Metamob a început producţia de pânze ferăstrău panglică în anul 1997 după trei ani de cercetare si testare a pieţei de profil. Astăzi după 15 ani de activitate societatea este lider de piaţă în Romania, totodată produsele lor sunt exporte sub propria marcă şi în ţări precum: Austria, Germania, Elveţia, Italia, Ungaria, Bulgaria, şi Gambia. Aceste produse, au ajuns chiar şi în SUA sau Malaesia.
Industria de prelucrare a lemnului datorează mult acestei firme inovatoare care îşi diversifică atât produsele cât si serviciile, lucruri confirmate de clienţii şi furnizorii care au luat cuvântul la aniversare.
Un moment deosebit de interesant al aniversării a fost anunţul reprezentantului revistei de specialitate Holzkurier din Austria referitor la acordarea în unanimitate a titlului de cel mai bun furnizor de scule in 2012, pentru societatea Metamob. Dânsul a menţionat că această decizie este o premieră din două puncte de vedere: pe de o parte este prima dată când acest titlu se acordă în unanimitate iar pe de altă parte este prima dată când este selectata o firma care nu face parte din ţările vorbitoare de limba germană: Austria, Germania, sau Elveţia.
Punctul culminant al evenimentului din punct de vedere artistic a fost concertul In Extenso şi Show-ul Laser.

Galerie Foto

Înapoi