Serviciul de Asistenţă Socială

Anunţ achiziţie directă

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ SATU MARE cu sediul în Satu Mare, str. llișești, nr.4, în calitate de autoritate contractantă efectuează consultarea pieței atât pentru estimarea valorii cât și pentru demararea procedurii de ACHIZIȚIE DIRECTĂ- de produse ambalate, produse de panificaţie, fructe, legume şi produse conexe, produse lactate, preparate din carne.

Anunț achiziție directă

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ SATU MARE cu sediul în Satu Mare, str. llișești, nr.4, în calitate de autoritate contractantă efectuează consultarea pieței atât pentru estimarea valorii cât și pentru demararea procedurii de ACHIZIȚIE DIRECTĂ- servicii de intreținere a sistemelor de alarmă,servicii de reparare și intreținere și servicii conexe pentru computere personale,servicii de pază,servicii de reparare și intreținere a incălzirii centrale, prin semnarea unui contract/serviciu.
Asistaţii sociali continuă acţiunea curăţeniei

Asistaţii sociali continuă acţiunea curăţeniei

Asistaţii sociali continuă acţiunea "Zilelor Curăţeniei" şi în zilele de miercuri şi joi ale săptămânii.
Zilele Curăţeniei

Zilele Curăţeniei

În cadrul "Zilelor Curăţeniei", acţiune coordonată de Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare şi Poliţia Locală Satu Mare, în ziua de 11 aprilie s-a continuat cu activitatea de curăţenie a dominului public în zona străzii Uzinei, din imediata vecinătate a căii ferate.
Anunt concurs

Anunt concurs

Serviciul Public de Asistenţă Socială, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str.Ilişeşti, nr.4, organizează concurs de recrutare în data de 9 Mai 2017 orele 10,00 proba scrisă şi în data de 11 Mai 2017 orele 10,00 interviul, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a următoarei funcţii contractuale vacante:
Înapoi