Serviciul de Asistenţă Socială

Munca în folosul comunităţii

Munca în folosul comunităţii

Beneficiarii de ajutor social apţi de muncă din municipiul Satu Mare au desfăşurat în lunile aprilie şi mai ale anului curent o serie de acţiuni şi lucrări de interes local, sub coordonarea Primăriei Municipiului Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare şi Poliţia Locală Satu Mare.

Anunţ achiziţii publice prin achiziţie directă, de sisteme de supraveghere video pentru două locaţii

Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, cu sediul în Satu Mare str. Ilişeşti nr.4, în calitate de parte contractantă, efectuează consultarea pieţei atât pentru estimarea valorii cât şi pentru demararea procedurii de achiziţie directă, sisteme de supraveghere video pentru două locaţii, fiind necesare 5(cinci) camere exterioare şi 11(unsprezece)interioare respectiv 4(patru) camere exterioare şi 2(două)interioare.

Anunţ achiziţie directă, echipamente medicale, diverse medicamente şi consumabile medicale.

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ SATU MARE cu sediul în Satu Mare, str. Ilişeşti nr.4, în calitate de autoritate contractantă, efectuează consultarea pieţei atât pentru estimarea valorii cât şi pentru demararea procedurii de ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru echipamente medicale, diverse medicamente,consumabile medicale.
Înapoi