Díjak és kitüntetések

Guinness World Records tanusítvány

A Guinness World Records elismerő bizonylatát nyerte el Szatmárnémeti, abból az alkalomból, hogy részt vállalt a ,,Gilette Phenomenal Tour", a világ leghosszabb maratoni stafétafutásának megszervezésében...

Kiválósági Díj a Polgármesteri Hivatal tevékenységéért

Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere egyike volt azoknak, akik kitüntetést vehettek át Pojána Brassóban, az Administratie.ro által idén ötödik alkalommal megszervezett, 2009-es "Országos Közigazgatási kiválósági díj" gálaestjén.

Különdíj

A nyílt terek és játszóparkok legjobb formaterv különdíját kapta Szatmárnémeti Municípium Polgármesteri Hivatala 2009. július 1-jén, Stuttgartban a „Városok a gyermekekért" nemzetközi egyesülettől.

Különleges elismerés a “Város a gyermekekért” Hálózat részéről

A "Város a gyermekekért" hálózat kérésének eleget téve, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala pályázott arra az, elsőként átadásra kerülő Kiválósági Díjra, amelyet azok az európai városok kaphatnak meg, amelyek részt vettek a szabadidős és játszótérépítési programban, tekintettel arra, hogy Szatmárnémeti 2005-től kezdve nagyon sokat fektetett be a városi zöldövezetek létrehozására, és játszóterek európai szabványoknak megfelelő szintű felszerelésére, újak kialakítására.

Kiválósági Díj

Ilyés Gyula polgármester vette át október 16-án, a Pojána Brassóbban IV. alkalommal megrendezett Önkormányzati Kiválósági Díj gálaünnepségén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalt kitüntető, „legértékesebb pályázatok az EU-s pénzalapok hatékony felhasználásáért" díjat.

Vissza