Premii si Distinctii

Certificat - Guinness World Records LTD

Primăria municipiului Satu Mare a primit din partea Guinness World Records LTD un certificat prin care se atestă contribuţia pe care a avut-o în organizarea celui mai lung maraton ştafetă din lume, intrat în cartea recordurilor ,,Gilette Phenomenal Tour"

Gala Zece pentru Romania

Municipiul Satu Mare a fost nominalizat la ,,Gala Zece pentru Romania” - 2009, eveniment care va avea loc astazi la Ateneul Roman din Bucuresti si va fi transmis in direct, de la ora 18:30, de postul de televiziune Realitatea TV.

"Premiul de excelenţă pentru activitatea în Primării"

Primarul municipiului Satu Mare, domnul Iuliu Ilyes a fost unul dintre laureatii Galei "Premiile de excelenta Administratie.ro"  2009 la categoria "Premiul de excelenta pentru activitatea in Primării".

Premiu special

Primăria municipiului Satu Mare a fost premiată în cadrul concursului de proiecte pentru ,,Design of open spaces and play areas" (Proiecte pentru spaţii în aer liber) iniţiat de organizaţia ,,Cities for children" cu sediul în Stuttgard .

„Certificat special de recunoaştere” din partea Reţelei „Oraşe pentru Copii”

Primăria Municipiului Satu Mare a răspuns solicitării lansate de Reţeaua „Oraşe pentru Copii” pentru acordarea celui dintâi Premiu de Excelenţă dedicat oraşelor europene vizând „Proiecte pentru spaţii în aer liber şi terenuri de joacă”.

Premiu de excelenţă

Ieri, 16 octombrie, primarul Iuliu Ilyes a participat la ,,Gala premiilor de excelenţă  2008 ediţia a IV,-a, care a avut loc la Poiana Braşov. Gala este organizată în fiecare an de Agenţia OSC pentru promovarea activităţii fiecărei Instituţii pe Portalul Naţional de Administraţie Publică www.administratie.ro şi pe Fluxul Informativ www.administratie.ro.

Municipiul Satu Mare a primit Drapelul de Onoare al Consiliului Europei

Luni, 22 octombrie 2007, au avut loc manifestările prilejuite de înmânarea de către preşedintele Comisiei de premiere a Consiliului Europei, domnul Guy Lengagne, a Drapelului de Onoare al Consiliului Europei, acordat Municipiului Satu Mare.

Cel mai bun site in anul 2007

Site-ul oficial al Municipiului Satu Mare a fost desemnat cel mai bun site al municipiilor din Romania, in cadrul conferintei anuale ANIAP desfasurata in statiunea Mamaia in perioada 7-9 septembrie 2007,

Drapelul de onoare

Comisia pentru mediu, amenajarea teritoriului şi a puterilor locale a Adunării Parlamentare, s-a intrunit în cursul săptămânii trecute la Paris şi a hotărât acordarea celei de a doua distincţii europene şi anume ,,Drapelul de onoare,, municipiului Satu Mare

Diploma europeană

În timpul întâlnirii de la Paris din 11 mai 2006, municipiului Satu Mare i-a fost decernată Diploma europeană, diplomă care va fi înmânată oficial primarului municipiului la ceremonia care va avea loc în 26-30 iunie la Strasbourg.

Premiul european

Comisia pentru mediu, amenajarea teritoriului şi a puterilor locale a Adunării Parlamentare acordă diferite recompense oraşelor şi autoritatilor locale ca recunoastere a activităţilor lor europene.

Înapoi