Instituţii Financiare

Societatea de asigurare ARDAF

Are ca obiect de activitate încheierea contractelor de asigurare şi reasigurare cu încasarea primelor corespunzatoare, având obligaţia de plată a indemnizaţiei în cazul producerii riscului asumat.

S.C. Asigurarea Românească SA

S.C. Asigurarea Românească S.A. – a luat fiinţă la 1 ianuarie 1991, reprezentând, pentru piaţa    românească de asigurări, piatra de temelie, punctul de referinţă al celorlalte societăţi apărute ulterior. 

ING Nederlanden

ING Asigurări de Viaţă este parte integrantă a Grupului ING, cel mai mare grup financiar olandez şi una dintre primele zece instituţii financiare din lume.    

Banca Transilvania

Banca Transilvania este un grup financiar integrat roman, înfiinţat în Transilvania,cu activităţi dedicate distinct clienţilor de Corporate şi Retail Banking pentru a oferi servicii de calitate, având o reţea teritorială naţională.

Banca Comercială Română

“Avem convingerea ca excelenta in afaceri se concretizeaza prin adecvarea permanenta a produselor si serviciilor financiar-bancare la cerintele tot mai diversificate ale clientilor, oferite prin canale de distributie integrate, in conditii de cost controlabile, astfel incat sa asiguram sustinerea avantajului competitiv pentru toate grupurile de interes in compania noastra: clienti, salariati, actionari si societate “

BRD Groupe Société Générale

Este o institutie cu traditie, bine ancorata in economie si recunoscuta de catre populatie prin intermediul unei retele de 206 de sucursale. Apartine Grupului Société Générale si are astfel acces la produsele si serviciile cele mai inovatoare si la cele mai eficiente metode de gestiune.

Banca Ion Ţiriac

Istoria Bancii Tiriac incepe in anul 1990 cand binecunoscutul om de afaceri Ion Tiriac impreuna cu partenerii sai a avut initiativa infiintarii primei banci cu capital privat din Romania.
Înapoi