Evenimente sportive

Competiție sportivă dedicată tuturor bicicliștilor amatori

Competiție sportivă dedicată tuturor bicicliștilor amatori

Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul "Tineretul sătmărean în mișcare" finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare - Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și al Clubul Rotary Satu Mare. Obiectivul general al proiectului este creșterea ofertei de evenimente sportive în municipiul Satu Mare ca alternativă la modurile de petrecere a timpului liber în mod sedentar.
Mulţumim, Simona Pop!

Mulţumim, Simona Pop!

Campioana olimpică de la Rio cu echipa de spadă a României, sătmăreanca Simona Pop, a primit luni, 29 august titlul de "Cetățean de Onoare" al municipiului Satu Mare în cadrul unui moment festiv organizat chiar în Sala de Scrimă Alexandru Csipler. În locul în care la 9 ani Simona şi-a început aventura în scrimă şi unde antrenorul Csiszar Francisc i-a devenit un al doilea tată.
CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE RALLY SPRINT 2012

CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE RALLY SPRINT 2012

Primăria municipiului Satu Mare, Automobil Club Român și Clubul Sportiv RIDER'S Satu Mare, vă invită sâmbătă 27 octombrie la Etapa a V-a a CAMPIONATULUI JUDEȚEAN DE RALLY SPRINT 2012.
Premierea sportivilor sătmăreni - a III-a etapă

Premierea sportivilor sătmăreni - a III-a etapă

Premierea de către Primăria Satu Mare a sportivilor şi antrenorilor sătmăreni care au obţinut rezultate deosebite la Campionatele naţionale şi internaţionale din acest an a început în luna iulie, odată cu instalarea noii conduceri a Municipiului Satu Mare.
Performanţă remarcabilă pentru spadasinii sătmăreni

Performanţă remarcabilă pentru spadasinii sătmăreni

Spadasinul sătmărean Adrian Pop s-a clasat pe locul 2 la un puternic turneu la Berlin. După ce sătmărenii Adrian Pop şi Andrei Radu, legitimaţi la Clubul Sportiv Satu Mare au reuşit performanţa de a se califica în primii 8, din 240 de participanţi la turneu, cei doi s-au întâlnit pentru intrarea în 4, Adrian Pop învingând cu 5-4, după care nu s-a oprit decât în finală, unde a fost învins de germanul Fidler, campionul european en-titre.

Înapoi