Centrul de informare Europa

MESAJ DE CONDOLEANŢE

MESAJ DE CONDOLEANŢE

Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la D-na Evelien van Nus-Nekkers, cetăţean de onoare al Municipiului Satu Mare şi om de mare distincţie. Pe această cale transmitem sincere condoleanţe D-lui Gijs van Nus în acest momente grele.

Rezumatul întâlnirii din cadrul proiectului RegGov

Rezumatul întâlnirii din cadrul proiectului RegGov

În perioada 26-27 aprilie 2010 a avut loc la Satu Mare o întâlnire de lucru cu reprezentanţii oraşelor partenere în proiectul “Guvernare Regională pentru Dezvoltarea Durabilă Integrată a Zonelor Urbane Degradate” (Reţeaua RegGov)
Întâlnire de lucru în cadrul proiectului RegGov

Întâlnire de lucru în cadrul proiectului RegGov

În perioada 26-27 aprilie 2010 va avea la Satu Mare o întâlnire cu reprezentanţii oraşelor partenere în proiectul “Guvernare Regională pentru Dezvoltarea Durabilă Integrată a Zonelor Urbane Degradate” (Reţeaua RegGov).
Fundaţia „Casa Sătmăreană”

Fundaţia „Casa Sătmăreană”

În perioada 27.10-30.10.2009 are loc la sediul Fundaţiei „Casa Sătmăreană” o nouă întâlnire de lucru în cadrul proiectului Matra „Împreună pentru vârstnici, împreună pentru îngrijirea la domiciliu”, proiect finanţat de către Ministerul de Afaceri Externe al Olandei şi implementat în comun de către Fundaţia „Casa Sătmăreană” din Satu Mare şi Organizaţia Sutfene din Zutphen.

Festivalul Multicultural GALIŢIA- Polonia

Primarul municipiului Satu Mare, domnul Iuliu Ilyes va participa maine la deschiderea Festivalului multicultural GALIŢIA în oraşul înfrăţit Rzeszow din Polonia.
Înapoi