Actori

Peter Attila Zsolt

actor, sectia maghiara

Cosmin Brehuţă

Actor, absolvent al Universităţii „Ovidius”, Constanţa  Facultatea de arte (2005) „Teatrul este un alt spaţiu. Un tărâm pe care l-am descoperit, ca un căţărător spre un pisc  reper. Acolo, sus, este o altă lume. Aşa e şi în teatru.

Mădălina Ciobănuc

Actriţă, absolventă a Universităţii „Ovidius”, Constanţa  Facultatea de arte (2005) „Teatrul? O enigmă, şi când l-am descoperit, în copilărie şi acum, când m-am aruncat în vâltoarea sa. În facultate, „Olga”, „Electra”,  „D-na Ruxandra” erau personaje pe care le îmbrăţişam cu temeritate, cu ochii la regizor.

Gabriela Del Pupo

Actriţă, absolventă a Universităţii „Babeş -  Bolyai”, Facultatea de Teatru şi Televiziune (2005) ,,Dintr-o pasiune  teatrul a devenit pentru mine un mod de viaţă. E mai mult decât o slujbă de la 8 la 16. Teatrul îţi schimbă modul de-a gândi. L-am descoperit cu adevărat în facultate.

Sorin Miron

Actor, absolvent al Universităţii „Babeş -  Bolyai”, Facultatea de Teatru şi Televiziune (2005) „De ce teatru? Pur şi simplu. Aşa am simţit. Asta s-a întâmplat prin clasele a XI-a, a XII-a, când am fost figurant în „Antigona”, aici, la Satu Mare.

Alina Negrău

Actriţă, absolventă a Universităţii „Ovidius”, Constanţa  Facultatea de arte (2005) „Vedeţi dumneavoastră, teatrul e ca viaţa: şi cu cele bune şi cu cele rele. Nu-mi plac măştile, actorul nu poartă mască. Îţi pune sufletul în palmă şi intră în scenă.

András Gyula

András Gyula, actor sectia maghiara

Andrei Mihalache

Director al teatrului de nord.....La aniversarea a 35 de ani de la înfiinţarea secţiei române a teatrului de nord......

Aurora Demeter

actrita....

Carol Erdös

actor

Adrian Matioc

Actor,sectia romana

Anca Similar

actrita, sectia romana

Adriana Vaida

actrita, sectia romana

Cristian Gătina

scenograf

Csiki Orsolya

sectia maghiara

Bessenyei István

sectia maghiara

Cristian Dan

actor

Daniela Moisuc

actrita

Dorel Iurcencu

regizor tehnic
Înapoi