Direcția Impozite și Taxe Locale

                           

Direcția Impozite și Taxe Locale


Informații pentru a putea beneficia de facilitățile fiscale care au fost aprobate de Consiliul Local al municpiului Satu Mare pentru municipiul Satu Mare pentru perioada decretată ca stare de urgență. 

 


 Platforma on-line impozite și taxe locale Satu Mare 

 

 

 

Accesând platforma online veți putea să:
- Depuneți declarații online
- Plătiți impozitele și taxele datorate
- Obtineți certificatul de atestare fiscala
- Accesați dosarul dumneavoastra personal, în care veți regăsi documentele depuse de dumneavoastră sau care v-au fost communicate de istituția noastră.

 


Pentru a putea obține credențialele de acces pe platforma online de impozite si taxe, pe care  Primăria Municipiului Satu Mare a pregătit-o pentru dumneavoastră, vă rugăm urmați pașii de mai  jos:

 

1. Descărcați formularul de acord utilizare platformă de la următoarea adresă/link: http://www.satu-mare.ro/fisiere/subpagini_fisiere/20-04-03-01-45-42formular_acord_platforma.pdf 

Completați toate informațiile formularului și semnați-l.

2. După completarea și semnarea formularului, acesta împreună cu fotocopia actului de identitate a solicitantului, vor fi trimise la adresa de e-mail ditl@primariasm.ro .

3. Pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, veți primi un mesaj cuprinzând o parolă inițială și un link de activare a contului.

4. Accesați link-ul, apoi introduceți la utilizator adresa dumneavoastră de e-mail iar în câmpul parolă scrieți parola care v-a fost comunicată în mesaj.

5. În fereastra următoare veți completa de două ori o parolă nouă pe care o stabiliți dumneavoastră și pe care doar dumneavoastră o veți putea utiliza pentru autentificarea pe portalul D.I.T.L. Satu Mare.

 

Util pentru plațile prin virament: >> Principalele conturi deschise la Trezoreria Municipiului Satu Mare <<

 


Atașat puteti viziona tutoriale pentru  : activarea contului de acces platforma, utilizare platformă și solicitarea certificatului fiscal electronic.  

 

Fișiere atașate

Înapoi